تلفن تماس:

09120798870

بهترین ایده های کسب و کار واقعیت مجازی – واقعیت افزوده

با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی، مشاغل مختلفی در جامعه در حال رشد و تاسیس می باشند. حوزه کسب و کار های واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده در سال های اخیر تیتر اصلی اخبار تکنولوژی بوده است.  تکنولوژی های مربوط به واقعیت مجازی به طور مداوم در حال پیشرفت هستند و فرصت های جدیدی را برای سرگرمی، آموزش سلامت و فراتر از آن ارائه می دهند. تکنولوژی واقعیت مجازی عامل تغییرات قابل توجهی در نحوه تعامل ما با فناوری بوده است و ترکیب تجربیات فیزیکی و مجازی اتفاقاتی هستند که زمانی جزئی از ادبیات علمی تخیلی بودند.

تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در نوشته های قبلی که به متن لینک شده است مورد بررسی قرار گرفته است. اما در این نوشته به بررسی ایده های کسب و کار واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به طور همزمان پرداخته ایم. تجربه ثابت کرده است که لازمه پایداری و دوام هر کسب و کاری به خصوص کسب و کارهای واقعیت مجازی و به طور کل حوزه تکنولوژی، نوآورانه بودن ایده آن است. میزان سودآور بودن ایده های کار آفرینی واقعیت مجازی و روش های دقیق پیاده سازی آن را بر عهده خواننده قرار داده ایم و بیشتر تلاش کرده ایم ساختار ذهنی برای جرقه ایده اولیه را با شرح مختصری از ایده کار آفرینی وی آر(VR) را در اختیار علاقه مندان قرار دهیم.

ساخت برنامه پروموشن محصولات برای افزایش فروش

استفاده از واقعیت افزوده

امروزه یکی از مهم ترین مسائل در خریدهای آنلاین نبودن درک درستی از ابعاد و ویژگی های محصول هنگام استفاده است. مشتریان بیشتر خرده فروشی های آنلاین یا کارگاه ها و تولیدکنندگان محصولات نیاز دارند تا محصول را در کاربرد ببینند. به طور مثال هنگام خرید مبل، مشتری دوست دارد مبل را از نظر ابعاد و طرح و رنگ در خانه خود ببیند تا بتواند بهتر تصمیم بگیرد. ایده این است که اپلیکیشن یا بستری برای نشان دادن محصول تولید کننده یا فروشنده در محل کاربردی مشتری وجود داشته باشد و به فروش بیشتر کمک کند.

در سال های اخیر وبسایت های زیادی تلاش کرده اند تا امکان خرید آنلاین به کمک واقعیت افزوده را امکان پذیر کنند که از طریق بررسی ترند های روز نیز قابل درک است. کمک به این کسب و کارهای برای داشتن یک بستر مناسب نمایش محصولات بصورت افزوده میتواند ایده کسب و کار واقعیت مجازی مناسبی باشد. این ایده باید به ساده ترین شکل و با سرعت مناسب در اختیار مشتری قرار بگیرد مثلا مشتری بتواند با استفاده از گوشی موبایل خود محصول را مورد بررسی قرار دهد.

راه اندازی مدرسه های تمام هوشمند (بهترین ایده کسب و کار واقعیت مجازی)

واقعیت مجازی در آموزش

یکی از مهم ترین کاربرد های پیشرفت تکنولوژی، بهبود وضعیت آموزشی می باشد. کاربرد های واقعیت مجازی در آموزش بر هیچ کس پوشیده نیست و ترکیب کردن روش های آموزش با تکنولوژی حتما تاثیر گذاری روش های آموزشی را افزایش می دهد. یکی از بهترین ایده راه اندازی کسب و کار واقعیت مجازی، راه اندازی مدرسه های تمام هوشمند است که از تکنولوژی وی آر یا واقعیت افزوده برای آموزش مطالب بهره می گیرند. استفاده از انواع عینک های واقعیت مجازی و تولید محتوای وی آر متناسب می تواند درک درستی را به یاد گیرندگان بدهد. فرقی ندارد چه درسی را آموزش می دهید. مهم این است که این ایده باعث پیشرفت در یادگیری می شود.

ساخت و تولید ویدیو گیم های وی آر

صنعت بازی های ویدیویی بسیار وابسته به تکنولوژی در حال تکامل و توسعه است و هر روزه خبرهای جدید از این حوزه جذاب به گوش می رسد. بستر کار برای بازی سازان در حوزه بازی سازی واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده همراه با پتانسیل زیادی است، فقط کافیست تکنولوژی های ساخت بازی های واقعیت مجازی را یاد بگیرید. ساخت بازی های متناسب با شرایط فرهنگی یا گردشگری خاص میتواند جذابیت کار را دو چندان کند و به تولید بهترین بازی های واقعیت مجازی منجر شود.

راه اندازی شهربازی واقعیت مجازی(بهترین ایده کسب و کار واقعیت مجازی)

تجهیزات شهربازی واقعیت مجازی بهترین ایده کسب و کار واقعیت مجازی

راه اندازی شهربازی های واقعیت مجازی می تواند ایده جدید و جذابی برای خارج شده از کلیشه شهربازی های قدیمی باشد. در این مسیر قطعا نیاز به تولید کننده تجهیزات شهربازی واقعیت مجازی خواهید داشت. سیموتو در این راه می تواند پشتیبان و همراه شما باشد. گروه سیموتو هر روز در حال توسعه و ساخت انواع سیمولاتور واقعیت مجازی و هدیه این دستگاه ها به صنعت تجهیزات شهربازی است. میزان سرمایه گذاری خود را مشخص کنید و براساس مکانی که در دسترس دارید، دستگاه های واقعیت مجازی شهربازی را انتخاب کنید.  همچنین اگر تمایل به راه اندازی یک شهربازی واقعیت مجازی دارید میتوانید به راحتی با کارشناسان سیموتو تماس بگیرید و با مشاوره رایگان خیال خود را از میزان درآمد راحت کنید.

راه اندازی و اجاره گالری های هنری بر پایه واقعیت مجازی

گالری هنری

راه اندازی گالری های هنری در حالت معمولی می تواند هزینه و دردسر زیادی را برای هنرمندان به همراه داشته باشد. ساخت بستر مناسب برای گالری های هنری وی آر میتواند ایده بسیار جدید و جذابی برای هنرمندان سراسر جهان است. برای شروع می توانید هزینه ای بپردازید و از شرکت هایی که محیط واقعیت مجازی می سازند کمک بگیرید. یا اینکه اگر دانش کافی را در این زمینه دارید شروع به ساخت و طراحی گالری واقعیت مجازی خودتان کنید. مسیرهای جذابی را در محیط مجازی خود در نظر بگیرید و با قیمت های متفاوت به هنرمندان اجاره دهید. علاقه مندان می توانند با قدم زدن در گالری شما با آثار هنری و هنرمندان آشنا شوند و ارتباط های لازم را بگیرند.

راه اندازی مراکز توانبخشی واقعیت مجازی

محیط مناسبی را برای کسانی که سالمند هستند یا با مشکلات روانی خاصی مانند انواع افسردگی درگیر هستند طراحی کنید. برای پیاده سازی این محیط باید دانش کافی در حوزه پزشکی را داشته باشید یا از یک متخصص کاربلد برای توسعه محیط خود کمک بگیرید. این مرکز مجازی توانبخشی کاملا بصورت مجازی است و بیمار میتواند در محیط قرار بگیرد، با دکتر مجازی صحبت کند، دوره درمان را تکمیل کند و از یک محیط آرامش بخش برای بهبود وضعیت خود استفاده کند.

ساخت و تولید تجهیزات و سخت افزار حوزه واقعیت مجازی

در ابتدا شاید ایده مناسبی با توجه به بودجه عموم سرمایه گذاران به نظر نرسد، اما استفاده از تجهیزات واقعیت مجازی در حال افزایش است. قرارگیری در مسیر تولید تکنولوژی های مرتبط با واقعیت مجازی میتواند راه مناسبی برای کسب درآمد باشد. اگر می توانید بخشی از تجهیزات واقعیت مجازی را به مرحله تولید برسانید یا قسمتی از تولید یک مجموعه بزرگتر باشید.

توسعه محیط های گردشگری با استفاده از واقعیت مجازی

صنعت گردشگری یکی از پردرآمد ترین حوزه هاست. می توانید مکانی را بصورت مجازی بر اساس مکان های گردشگری طراحی و توسعه دهید یا اینکه مجموعه ای از مکان های گردشگری را در یک پکیج ارائه دهید و به بازدیدکنندگان بلیط بفروشید. حتی می توانید مکان گردشگری جدید را ایجاد کنید و آن را توسعه دهید. مثلا یک پارک ژوراسیک را بر اساس داده های واقعی ایجاد کنید و مسیر مناسبی را برای گردش در این پارک در نظر بگیرید تا هم آموزشی باشد هم تفریحی. ایده دیگر میتواند به نمایش در آوردن وقایع تاریخی از طریق واقعیت مجازی باشد: مثلا به تصویر کشیدن سیر اتفاقات جنگ جهانی اول و…

راه اندازی اتاق فرار واقعیت مجازی

ایجاد اتاق های فرار واقعیت مجازی که در آن بازیکنان می توانند بصورت آنلاین با هم در یک محیط بازی کنند و به حل معماهای موجود بپردازند می تواند بسیار ایده جذابی در به کارگیری واقعیت مجازی باشد. طراحی و پیاده سازی این اتاق های فرار می تواند با دیزاین های مختلف باشد تا تکراری نشود. مشکل عمده اتاق فرارهای حقیقی تکراری بودن محیط و معماهای موجود است.

برای راه اندازی کسب و کار واقعیت مجازی نیاز به طراح، برنامه نویس، مهندس ، ایده مناسب، مدیر پروژه، بودجه مناسب و واحد های تحقیق و توسعه نیاز خواهد بود. هر چه تخصص افراد در این زمینه بیشتر باشد به احتمال زیاد خروجی کار نیز بهتر خواهد بود.

ایده پردازی در زمینه واقعیت مجازی انتها ندارد. مسیر با داشتن ذهن طراح و ایده مورد نیاز جامعه بهتر خواهد شد. با فرض اینکه کارآفرین مراحل شروع کسب و کار را آموخته است و یا تجربه راه اندازی کسب و کار را دارد میتواند از ایده های کسب و کار واقعیت مجازی که در این مقاله معرفی شد استفاده کند و آنها را توسعه دهد.

آنچه در این نوشته می خوانیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *